Toonaangevend Staking Network, Moonstake, gaat partnerschap aan met IOST Blockchain

 

IOST werkt samen met Moonstake om staking voor IOST-munten op Moonstake-portefeuilles mogelijk te maken. De samenwerking zal de staking-ervaring voor IOST-houders met Moonstake-portefeuilles verbeteren.

De missie van Moonstake is om het meest uitgebreide staking-netwerk in de Aziatische regio te ontwikkelen. Moonstake-portefeuilles zijn gebruiksvriendelijk en kunnen op internet of mobiel worden gebruikt. Bovendien kunnen de portefeuilles meer dan 2000 cryptocurrencies bevatten.

Een toonaangevende dienstverlener op het gebied van staking

Moonstake werd gelanceerd in augustus 2020 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener op het gebied van staking. De stakingmiddelen op het platform zijn meer dan $ 900 miljoen waard. Trouwens, Moonstake-supporters verdienen ook staking-beloningen van PoS-munten zoals Cardano, Harmony, Polkadot, Qtum, Tezos en anderen. IOST is de nieuwste toevoeging aan deze lijst. de staking-vergoeding voor Cardano bedraagt momenteel 3,9%. Niet verkeerd voor HODL-ers die geduldig wachten op en (veel) hogere ADA koers.

IOST-munten zijn met 650% in waarde gestegen. De stijging werd toegeschreven aan de intrede van IOST in de DeFi- en NFT-sector. Het platform heeft ook steun voor inzet en een stijging van de inzetvolumes in Binance en Huobi. Binance is qua volumes de grootste crypto-exchange ter wereld.

Een samenwerking tussen Moonstake en IOST

Het partnerschap tussen IOST en Moonstake zal een ideale stakingervaring creëren door middel van ervaren personeel en robuuste wereldwijde partnerschappen. Het zal de beste staking-ervaring creëren voor IOST-houders op Moonstake-portefeuilles. De volledige integratie van de Moonstake-wallet zal naar verwachting binnen deze maand plaatsvinden. Moonstake zal ook toetreden tot het IOST-ecosysteem als een partnerknooppunt.

De CEO van IOST, Jimmy Zhong, zei tijdens de aankondiging: "We zijn verheugd om samen te werken met Moonstake, een van 's werelds top 10 grootste staking providers met gebruiksvriendelijke, veilige en zeer krachtige staking wallets. IOST is altijd op zoek om samen te werken met gerenommeerde projecten en tot nu toe zijn we erg onder de indruk van de marktpositie die Moonstake heeft bereikt in slechts één jaar sinds de lancering. We kijken uit naar een grotere acceptatie van IOST-staking en het IOST-netwerk na de lancering van IOST-staking op Moonstake Wallet, evenals naar verdere samenwerkingsmogelijkheden met het Moonstake-team. "

De oprichter van Moonstake, Mitsury Zetuka, gaf ook zijn opmerkingen en voegde eraan toe: `` We zijn verheugd om samen te werken met IOST, een gewaardeerd toonaangevend blockchain-platform, om IOST-staking mogelijk te maken voor onze houders van Moonstake Wallet. De vraag naar IOST-staking is de laatste tijd op de markt toegenomen als gevolg van de vele geweldige strategische prestaties van het IOST-netwerk, en we kunnen niet wachten om deze veelgevraagde functie aan onze gebruikers te bieden. Moonstake kijkt ook uit naar mogelijke diepere samenwerkingsmogelijkheden op verschillende gebieden van gedecentraliseerde technologie met de innovatieve experts van IOST. "

Een gedecentraliseerd ecosysteem creëren met Node Partner

Om het IOST-protocol te laten groeien, moet de knooppuntgemeenschap aanzienlijk bijdragen aan het gedecentraliseerde netwerk. Dit zal de ontwikkeling van een meer gedecentraliseerd IOST-raamwerk stimuleren.

AIYAA, een IOST-node-partner, heeft geïnvesteerd in het creëren van een robuuste samenwerking met Moonstake. Deze samenwerking is een stap dichter bij het bereiken van een volledig cryptosysteem dat wordt ondersteund door de knooppuntgemeenschap.