Eerste Cardano koersdoel is $ 10 na nieuwe partnerschappen in Afrika

 

Sinds 2015, toen Charles Hoskinson Cardano lanceerde, heeft deze populaire cryptocurrency een indrukwekkende prestatie neergezet. Sterker nog, in februari 2020 steeg de Cardano koers met bijna 100% binnen zeven dagen. Deze uitstekende prestatie en de goede vooruitzichten voor de cardano blockchain hebben het tot een geduchte concurrent van marktleider Ethereum gemaakt.

Onlangs heeft Charles Hoskinson contact gezocht met Afrikaanse regeringen om blockchain-technologie op dit, nog grotendeels onontgonnen, continent te vestigen. Hij denkt dat Afrika rijp is voor een dergelijke ontwikkeling. En veel analisten beginnen op basis van deze samenwerking een toekomst voor Cardano te zien.

Over Cardano

Ethereum mede-oprichter Charles Hoskinson richtte Cardano op in 2015 om peer-to-peer transacties samen met Ada (het native token van de Cardano blockchain) te promoten. Cardano staat bekend om het gebruik van het proof of stake in plaats van proof of work.

Dit proof-of-stake consensusmechanisme en zijn programmeerbare blockchain vormen zijn arsenaal en geven het het potentieel om op de lange termijn beter te presteren.

In recent nieuws is Charles Hoskinson positief over het resultaat van Cardano's partnerschappen met Afrikaanse regeringen.

Cardano vormt partnerschappen in Afrika voor praktische blockchain-toepassingen

Onlangs is Charles Hoskinson begonnen met het nemen van gedurfde stappen in een zoektocht om ervoor te zorgen dat Cardano wereldwijde verspreiding bereikt. En zijn focus ligt deze keer op het Afrikaanse continent. Hoskinson heeft partnerschappen met Afrikaanse regeringen en staatslieden tot stand gebracht en regelgevers ontmoet.

Hij is van mening dat regeringen een rol te spelen hebben bij het stabiliseren van blockchaintechnologie in Afrika en dat hun wetten een beperkt bewustzijn van blockchaintechnologie hebben. Hoskinson wijst er ook op dat Amerikaanse regelgevers nog moeten investeren in het ondersteunen van de blockchain-industrie.

Tijdens een vraag- en antwoordsessie met Hoskinson verklaarde hij dat Afrika een continent in ontwikkeling is en als zodanig een groot potentieel heeft voor het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Blockchain-technologie zal beter gedijen omdat het nog in ontwikkeling is en het het continent enorme voordelen zal opleveren.

Hoskinson ontkrachtte het gerucht dat de ronde deed over de implementatie van het token-burning beleid in Cardano. Hij zegt dat Cardano niet van plan is tokens te verbranden. De recente bepaling om ADA te kunnen staken heeft een impact gehad op meer dan 70% van het circulerende aanbod.

Uit een analyse van het percentage van de totale aantal ADA-tokens die sinds januari 2021 zijn ingezet, zien analisten een goede toekomst voor de munt. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ADA inmiddels tot de top vijf cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie behoort.

Koersdoel voor Cardano voor 2021 en 2022

Een cryptocurrency-analist en YouTube, Gert van Lagen, is erg enthousiast over Cardano. Lagen voorspelt dat ADA de price discovery-modus zal bereiken in de aanhoudende bullmarkt. Hij vergelijkt de prijsontwikkeling met de uitstekende prestaties van Ethereum tijdens de bull run in 2017.

Hij stelt het koersdoel voor ADA in 2022 op $ 22 en verwacht dat Cardano's native token tegen het einde van 2021 $ 10 zal overtreffen. Andere analisten zoals de FXStreet voorspelden dat ADA de bull-run zal hervatten zodra het de $ 2,10 weerstand overwint.